Friday, May 17, 2013

Hmm :)

Assalamu\'alaikum pink Pictures, Images and Photos

Hey Hey... Dah 2 minggu rupenye habis asasi. hahaha. x sangke ok. cepat bebenor mase berlalu. Hmm.. 
Skrng ni serius tengah rindu uolls2 skalian. rindu bangun pagi2 nak pegi kuliah *mse kat upm malas* ==". Rindu pegi bilik Alya sebab nak pegi same2. Rindu jerit name bdak tingkat atas suruh cepat sebab bas dh dtng *dari blok E smpai tkar blok. Routines harian katenye. hahhaa. 

nak cerite ar jgak ape yang bermain diminda ni. Dulu, before UPM susah nak sesuai kan diri dengan group boy2 ni semue. Before masuk SESERI pun macam tu. Entahlah, perasaan segan tu datang sendiri. Then masuk seseri mmng sekolah perempuan semue, mmng perangai giler2 tu dtnglh. HAHA. Cume mereke2 je yang sanggup melayan. Then masuklah UPM, dengan harapan kalian2 semue ok je. terime je diri ni. Awww! Sejak knal mereke2 ni, serius dorang sangat best ! :DD

The fourteen :D
First person yang I knal is Nurul. Nurul Aleeza. She's from Kelantan. Dia dah bertunang and baik sangat. She's my lab partner mase chemistry and kadang2 my tutor utk math. Rindu dy sgt2 :DD

then kenal lah si Alya ngn Sirin *yeah! Her name soo unique* Mase tu nak pegi amik lab manual and nak tempah lab coat. Mase ni I've been such a awkward and quiet girl. haiyaa ~ I am not in my own mind that time. Then kenal Aida. Mase kenal dia ni, mmng die jenis riuh and mase kenal die pun sebab ade satu rahsia *shhh! hahaha. Malu ok! Lepas tu rapat ngan Najwa *our MAMA*. Kenal dia sebab call dia kat mane nak berkumpul mase orientasi. then, cakap2 ngan dia. lame2 jadi rapat. Then, kenal ngan Raimi, Syafia and Nabilah. Diaorng ni kenal dlm stu set! haha. Ade satu hari tu, pegi kelas dengan Aida. Then, perkenalkanlah dengan Alya, Sirin, Najwa, Raimi, Syafia ngn nabilah. Lame2 kterng jadi rapat sangat and terbentuklah Kami Berlapan <3 . Aww aww ! Syang mereka sgt2. Kterng dah mcm adik beradik kot kat sane. 

And now. Semue dah berjauhan. I ngn Sirin mmng x jauh sgtlah. kat Johor je. hahha. Alya *Penang*, Nabilah*Perak*, Raimi *Selangor*, Syafia *Pahang*, Najwa *KluangJohor*, Aida *KL*.

During Biology Lab in Faculty of Science
Hang out together 
Rest time after class
Photoshooting with nature
I guess this is our first and last iftar together
After English Presentation in Sem 1

Love yall <333


I'm writting with my own style~thanks for reading :)

0 Comments: