Saturday, December 31, 2011

Happy New Year ~

Assalamu\'alaikum pink Pictures, Images and Photos
Hey Readers ! 
Dlam kesmpatan ni, Fara nk wish a happy new year 2012!
Alhamdullilah, pelbagai cabaran yg kite sume tmpuhi.
ade suke dn jugk duke.
Pade Fara, 2011 was the best year ever, sbb kwan2 yg kat seseri 2 really the best !
byk sgt memory dgn diorng sume ni.
Awww ! rindu dorng ni ~
tp ingt, smbut 2011 ni dgn muhasabah diri supaye kte jadi lebih baik dripade taun yg lepas2 ok.

btw, td ad stu hamba Allah ni.
Adoi, sedih Fara tau x?
Td,Fara stop by smbhyng kat Masjid ni kat Area JB lah.
then, ad lah sorang lelaki ni dtng aw. 
mase tu dy stu family dh ade kat dlm kete.
Laki ni dtng from nowhere, and he wanted to ask sumthing from my father.
He told us about his story, and it was really sad.
Fara x nk bukak aib orng.
xpelah, biarlah Family Fara ngn Fara je tau.
Tp serius, sedih sgt2.
Ayh fara bg RM10 kat orng 2.
Then, lelaki ni nangis wey !
I tell you, I was so touch about it.
uish! 
:)

hahaa..
Pape pun, Happy New Year ~ May Allah Bless you all ! <3


I'm writting with my own style~thanks for reading :)

6 Comments:

Balqis Azhar said...

follow blog ini yaa :)

cantik blog ni..

selamat berblogging !

always support blog balqis taww :)

------> balqisazhar.blogspot.com

akuamir said...

hahh?? bole ku tau ape yang diceritakan?? untuk pengajaran maybe,, bukan nak tau sape,, boleh kan??

kang cter kay ku keyh.. :)
salam kenal dan follow,, klo sudi singgah la blog saya yang kurang seberapa.. dan bole la kite bercerite pasal laki tu..

FaraFatihah said...

akuamir: lelaki crite yg dy kene tahan reman 1 hari sbb bwk lori lnggar orng. Masuk pnjara stu hari. Lesen kene tarik. Mase tyme 2 dy nk amik duit kat atm, lepas 2 kad dy kene telan. Mksdnye dy x leh amik duit lagi, then poket dy tinggl RM5 je. I was like sgt sedih bile dy crite dgn dy nngis lgi. Pas 2 dy ckp dy x nk lah buang air muke dy mcm mnx sedekah, but still dy kene minx. byr duit tmbng, family agy ~ sedihkan.

akuamir said...

ergh,, walaupown pusing sket bace,, tapi cam ujian berat tu...

sumenye ade hikmah kan.. ALLAH tak uji orang melainkan dengan kemampuan seseorang tu..

FaraFatihah said...

haah~ hehehe ! sorry agk ssh sbnrnye nk explain ! hahaha ~ sorry2 !

Zaboravi Autorun said...

ok your story bout him sounds sad..well actually it's really sad. that's okay then, maybe he'll be granted with another thing. what goes around really comes around. :)